Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Public mukaan korkeakoulutettujen työllistämispilottiin Pirkanmaalla

Public mukaan korkeakoulutettujen työllistämispilottiin Pirkanmaalla

Pirkanmaan ELY-keskus kilpailutti tänä keväänä palveluntuottajat pilottihankkeeseen, jonka puitteissa kokeillaan uusia keinoja korkeasti koulutettujen asiakkaiden työllistämiseksi. Valmennuskeskus Public on yksi kuudesta palveluntuottajasta, joiden tarjoukset hyväksyttiin pilotin toteutukseen.

Hankkeen tavoitteena on ennen kaikkea työllistymisen nopeuttaminen, pitkäaikaistyöttömyyden ehkäiseminen sekä tehokkaiden toimintatapojen löytäminen. Pilotti on osa hallituksen työvoimahallinnon uudistamista edistävää kärkihanketta.

Palvelu käynnistyy elokuun alussa.

Lue täältä ELY-keskuksen tiedote aiheesta!